Godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Om klinikken

Kontakt os

Klinikkens
fokus

Klinik Enemærkes fokus ligger på æstetiske og naturlige behandlinger. Vi går højt op i at leverer den højeste kvalitet indenfor alt hvad vi laver, for ultimativt at kunne skabe den største glæde og velvære for vores kunder.

Mød personalet

Jesper Nygart

Jesper er ofte blevet brugt i presse og andre medier om kosmetiske behandlinger, herunder især behandling med botox, fillers og laser til hårfjerning samt hudbehandling. For Jesper er skønhed en meget subjektiv ting. Det er vigtigt, at man selv føler, man ser godt ud, og at den kosmetisk behandling giver indre velvære og et øget selvværd. Men det allervigtigste er, at man bruger sikre behandlingsmetoder udført af dygtige behandlere.
Jesper Nygart er uddannet speciallæge i almen medicin og er stifteren af Nygart Privathospital (AK Nygart) i 1997, hvor han var en af de første i Danmark til at udbyde behandlinger med fillers, botox og hårfjerning. Jesper ophørte med at arbejde hos AK Nygart i 2019 ca. 3 år efter han havde solgt sin klinik til en kapitalfond.

Luisa Enemærke

Mit mål er at hjælpe dig med en friskere og smukkere udgave af dig, men hvor jeg altid tager udgangspunkt ud fra dine ønsker og behov.
Kosmetisk sygeplejerske, hudterapeut og ejer af Klinik Enemærke. Uddannet sygeplejerske 2008. Uddannet Hudterapeut i 2013. Specialiseret og certificeret behandler i 2020, har under certificering arbejdet med BOTOX, midlertidige fillers og laserbehandlinger.

Har du
Spørgsmål?

Du kan altid kontakte kosmetisk sygeplejerske og ejer Luisa, hvis du har spørgsmål til noget angående en behandling, at booke en tid eller noget andet.

+45 31 18 48 56
info@klinikenemaerke.dkVed kompliktioner: Hvis der efter en behandling skulle opstå en komplikation eller noget, som du ikke synes virker normalt ud fra de bivirkninger, som du har fået beskrevet ved konsultationen, er det vigtigt at du ringer på vores akutnummer 61466086. Hvor professionel assistance vil stå til din rådighed.

Vi gør opmærksom på atakutnummeret kun er til brug i tilfælde af behov for akuthjælp. Akutnummeret kan altså ikke bruges til tidsbestillinger og andre henvendelser til klinikken.